Reacties op de healing

5 februari 2017

"Op de beurs 'Paranormaal Alternatief' te Rijswijk heb ik Marieke en haar bedrijf 'Kristalhelder' mogen leren kennen. Aldaar legde Marieke mij helder uit wat een healing precies inhield en wat er zou gaan gebeuren. Eerlijk gezegd, had ik enige aarzelingen, maar na de sessie moet ik zeggen dat deze volledig zijn verdwenen. Aanvankelijk ervoer ik niets, maar mettertijd voelde ik (tot mijn eigen verwondering) een aangename koelte om me heen om later allerlei trillingen in mijn lichaam te ervaren. Gedurende de sessie maakte zij gebruik van stenen (mineralen) die op mijn lichaam werden gelegd (en verlegd). Na de sessie hebben wij nagepraat en ik heb een tweeledig effect ervaren. Enerzijds voelde ik mij - als ik er een woord aan kan geven - innerlijk "opgeruimd", maar aan de andere kant hebben allerlei thema's die in mijn leven een rol spelen me die dag bezig gehouden.  Ik weet niet of het kwam door de healing, het bijzondere nagesprek of wegens een andere aanleiding, maar voor mij was de healing voor het eerste effect sowieso een aanrader voor iedereen die overweegt om zoiets te ondergaan. Marieke kwam op mij over als een zeer hartelijke, liefdevol en betrokken mens over."

 

Michael, uit Vlaardingen


4 februari 2017

"Hallo Marieke,

voor mij was het de eerste keer ooit in mijn leven dat ik een healing kreeg (ik had er voorheen zelfs nog nooit van gehoord), maar het is me goed bevallen. Ik ben het eens met wat je zei over mijn persoonlijkheid. Ook krijg ik van mensen die die dicht bij mij staan, dezelfde lieve woorden te horen als die jij zei.

 

Wat ik verder nog wil doorgeven: de naam Christina komt inderdaad voor in de familie.  Het is een overleden familielid. Fijn dat zij mijn gids is!

 

Nogmaals bedankt voor de bijzondere ervaring!

Groetjes,

Marjolein"